Auston Matthews EA SPORTS NHL 22: n kannessa

Auston Matthews täyttää tänä vuonna 23 vuotta. Toronto Maple Leafs äänesti hänet ykköseksi vuonna 2016 ja on siitä lähtien käyttänyt Toronto Maple Leafs –Halvat NHL Pelipaidat. On myös pelaaja, joka teki 4 maalia NHL -debyyttinsä aikana. Kauden 2016-17 ensimmäisellä kaudella hän teki 40 maalia ja asetti Toronto Maple Leafsin alokasennätyksen. Nämä tilastot osoittavat, että Matthews on alusta asti erinomainen jäsen.

Auston Matthews esiintyy jälleen EA SPORTS NHL 22 -kannessa kaksi vuotta debyyttinsä jälkeen. Tämä on peli, josta Matthews on eniten kiinnostunut ilman Toronto Maple Leafs pelipaitaa. Matthews sanoi kuvatessaan coveria Los Angelesissa: “Kasvoin pelaamalla pelejä. On todella erikoista olla kannessa. Olen edelleen erittäin innoissani saadessani kanteen.”

Matthews johti liigassa 41 maalia viime kaudella ja voitti Rockets Richard -palkinnon ensimmäistä kertaa urallaan. Onnittelemme Matthewsia uudelleen ja odotamme innolla, että Matthews saavuttaa parempia tuloksia uudella kaudella.

Uncategorized