Chicago Blackhawks har noen veldig viktige kamper neste sesong

Det er noen veldig viktige kamper på Chicago Blackhawks -timeplanen. Heldigvis er dette ikke som i fjor, laget spilte nettopp det samme laget i divisjonen. I år startet NHL på nytt for å spille mot alle, noe som burde gi noen interessante hockeykamper.

Mange rookies på laget har faktisk aldri spilt foran et Billige NHL Drakter -publikum, så dette er definitivt en spennende hjemmekamp for laget og fansen.

1. 19. oktober mot New York Islanders-home opener

New York Islanders og Chicago Blackhawks har aldri vært de største motstanderne. Men Hawks vil møte dem i hjemmeoperen, noe som definitivt er en spennende kamp.

2. 30. oktober i St. Louis-konkurransen var tilbake

Det neste trinnet må være en stor retur fra konkurransen St. Louis/Chicago. Siden sesongen 2019-20 har Blues og Blackhawks ikke spilt hverandre igjen, men siden de spilte en veldig viktig kamp, ​​har det vært lengre enn det.

3. 17. november i Seattle-New Team New Place

Seattle Sea Monsters er et NHL -lag! Dette blir deres første sesong i ligaen, noe som betyr at Chicago vil innlede et nytt lag. Sist gang NHL ble med på laget, Vegas Golden Cavaliers, dominerte de Hawks fullstendig i sin første sesong. Håper denne gangen vil situasjonen for Hawks bli bedre.

4. 28. desember mot Columbus Blue Jackets-Bokwests retur

Adam Boqvist ble valgt ut av Blackhawks med det 8. samlede plukket i 2018. Det ser ut til at det meste av karrieren hans vil være låst i Blackhawks -trøya, men bare noen år senere ble han byttet til Blue Jackets i bytte mot Seth Jones.

5. 6. mars mot Tampa Bay Chargers-mesterskapet kommer inn i byen

Tampa Bay Chargers kontrollerte Blackhawks nesten hver gang de to lagene møttes forrige sesong. For Hawks skulle denne sesongen være annerledes, og dette er det jeg så da mesteren kom til byen 6. mars.

Jeg gleder meg veldig til disse neste kampene i Blackhawks

Uncategorized