Mbappes överföring är fortfarande osäker?

Även om många medier tror att efter att Real Madrid skickat Mbappe en fast överföringsavgift på 170 miljoner euro + 10 miljoner euro flytande överföringsavgift, är Mbappes överföring bara en tidsfråga, men verkligheten är att Paris fortfarande ger en tuff bild., Förnekar att Mbappé ligger väldigt nära Real Madrid. matchtröjor fotboll

Korrespondenten för spanska TV Six hade möjlighet att kommunicera med Leonardo, chef för Paris Saint-Germain Club. Brasilianaren sa när han lämnade klubbens träningsplan på fredagseftermiddagen: “Det enda jag kan säga är att ingenting har förändrats jämfört med de senaste två dagarna.”

Innan detta kritiserade Leonardo Real Madrid i en intervju och sa att Real Madrids erbjudande inte var tillräckligt. Om Greater Paris inte kan återkräva de 180 miljoner euro som det betalade för introduktionen av Kylian Mbappe ströja kommer det inte att sälja spelare. Förutom de 180 miljoner euro måste Greater Paris också betala 35 miljoner euro till Monaco. Med andra ord måste Real Madrids erbjudande nå 215 miljoner euro innan de släpper folk.

Uncategorized