Jasper Weatherby är nu ett fyrradigt centrum för hajarna

Nybörjaren mot finalen 2021 har kommit och gått. Sharks mest imponerande spelare är inte den första omgången rookie William Eklund 2021, utan hans rumskamrat. San Jose Sharks Tröjor

Den 23-årige Jasper Weatherby tecknade ett tvåårskontrakt med hajarna förra månaden efter ett starkt utvecklingsträningsläger, och hans prestation i rookie-matchen gjorde honom berättigad att låta denna storklubb dra sig ur träningslägret. Med en höjd av 6 fot 4 tum och en vikt på 222 pund, han är skicklig i scrimmage cirklar, och Weatherby kommer att bli fyra-linjen centrum för hajarna. Matchtröjor hockey

Vald av San Jose i den fjärde omgången i NHL -utkastet 2018, kan Weatherby sägas vara den mest lämpliga spelaren för NHL i Sharks rookie -turneringslista, och hans prestation har inte eliminerat denna idé. Weatherby gjorde ett mål i båda matcherna han deltog i och fångade tränaren Roy Sommers uppmärksamhet.

Weatherby spelade också en viktig roll utanför ishallen, eftersom det kanske inte är en slump att han och Eklund blev rumskamrater. Uppenbarligen är detta ett bra spel.

Förutom Weatherby kommer spelare som Dylan Gambrel, Joel Kelman, Sasha Chemelevsky och Ryan Pedersen också att bli konkurrensfaktorer för lagets fjärde linje. När hajarna genomför sin första isträning på träningslägret kommer allt att hetta upp på torsdag.

Uncategorized