[Middle France Show] Kopiointi klassikko tai uudet kappaleet kuuluisaan Magic Red Singing Track Big arvaus

Helmikuun 4. päivänä Pekingin aika, 53rd Super Bowl on alkamassa Atlantassa.Yhdysvaltojen suurimpana urheilutapahtumana Super Bowl on maailmanlaajuinen viihde-kulttuuri. Super Bowl kunkin vuoden lisäksi kilpailevien urheilulajien lisäksi luo myös lukemattomia viihdeaiheita. Tämä vuosi, NFL kutsuu kuuluisa PopcastMagic Red (Maroon 5) osallistua Super Bowl of Midfielder Show, sen lisäksi laulaa laulaja Travis Scott ja Atlanta Big Big Boi myös laulaa laulaja.

Suosittuun kallionauhaan Yhdysvalloista, Magic Red New Soul Rock ruiskutetaan uuteen väriin suosittu laulu, vaikka niillä on vain useita albumeja, mutta jokainen pyrkii huippuosaamiseen. Yhteenvetomme taikuuden punaisen keskikentän show-kappaleen ennustamisen. Jos et voi odottaa näkemään suorituskykyä, saatat haluta kuunnella näitä kappaleita esikuumenneeksi:

“Kartat”NFL Pelipaidat

“Minä jatkan karttaa, joka johtaa kartallesi, minulla ei ole kättä, sinun on johtava kartta.” “Kartat” Tämä laulu sisältyy viidenteen albumiin “V” maaginen punainen, ne ovat laulussa Rayt Ghost -musiikkielementtien integroinnissa, bändi on kiistanalainen, ja se on myös esittänyt pop charmia viime vuosina. Vaikka “Kartat” sanoi tämän laulun Lyrics kertoo tarinan rakkauden menetyksestä, mutta jos luulet tämän laulun valittaa ystäville, niin se on väärin. “Kartat” ja melodia ovat kuin maaginen punainen ajattelevat toivoa ja rohkeutta ilmaista ihmisiä. Tämä ei toimi Rugbyn Hengen kanssa. On välttämätöntä olla rohkea tuomioistuimessa. Se ei ole niin hyvä kuin se pahoillani. Pyyhi, jotta veri ja hiki, odota.

“Sokeri”

Oletko onneton tänään? Entä syöminen sokeria? “Sugar” on ehdottomasti korkein maaginen kappale, 13. tammikuuta 2015 kolmas yksittäinen yksittäinen kappaleen “V” viidennessä tallennushuoneessa, 2016, laulu voitti 58. Grammy-palkinnon “Best Pop yhdistelmä” -palkinnon nimitys. Kappale MV suunnittelussa, kertoo heille näyttämölle paljon tulokkaita, tuo tarina kaikkien yllätyksiä, ja yksinkertaisesti täytä perimmäinen fantasia kaikkien nuorten. MV: n lisäksi laulun kappaleen tärkein symbolin levinin väärennös on jälleen yleisössä ja apulaiskappaleen prinssi on osittain täynnä tärkeimpien kappaleiden herkkyyttä, mikä tekee teoksista . Makeat rakkauden tunteet. Olipa se värikäs pieni karkki tai maaginen “sokeri”, uskon, että siellä ei ole muutamia ihmisiä, jotka ovat paikalla vastustamaan tätä kiusausta.

“Don 鉂絯 Anna tietää”

“Don 鉂絯 Anna Know” on Magic Red ja West Coast laulamaan Kwweware KFRK-Ramarin yhteistyötä, vuoden 2016 loppuun mennessä. Koko kappaleen MV on “Pokemon Go” elementiksi ja ohikulkijoita jahtaa maaginen vauva kohtaus voi sanoa, että tämä laulu taika punainen ylläpitää johdonmukaista brainwind, ja lisää sitten maaginen ääni elementtiä, kukin rumpu kohta on Napauta tärykalvo. Koska tämä Super Bowl myös kutsui Tel Avis Scott ja Big Boi laulamaan laulaja, kaikki lauloivat tämän “Don 鉂絯 Anna tietää” ja sopivia.

Eläimet

“Eläimet” on täynnä viehättäviä tunteita tulkinnassa sao upeana lauluina. Tätä laulua varten voit sanoa, että komponentit ovat täynnä, ja toistuvan laulun alku on melodia, ihmiset eivät voi pysähtyä, lyrics kuulla eläimet yksinkertaiset, yksinkertaiset, alkuperäiset himoja ja rakkautta. Jalkapallo on alkeellisin, kaikkein kannustinliike kaikissa urheiluprojekteissa, ja pelaajat nielevät toisiaan kuin peto. Vaikka tämä laulu on kertoa rakkautta, mutta sen lyrics ja MV ampua, mutta se on pyytänyt kaikille suojelemaan ympäristöä, vaalia eläimiä ja Super Bowl Song Catalogin yläreunaa.

Tunteet

Viime vuonna Jia Bo tanssi tuuli pyyhkäisi 52nd Super Bowl, koska vahvin “tunteet” taikas punainen tanssityyli, luonto on myös erittäin sopiva laulamaan Super Bowl. Jos “sokeri” on korkealaatuinen taika punainen, sitten “tunteet” on ehdottomasti tehokkain työ. Tärkein symboli-Levinin ääni on se, että kukaan jäljittelee, tulee “myynti”, tämä laulu on “Sao” sana äärimmäiseen. Superb Bowl Maailman suurin viihde juhla, meidän on “sao”!

“Makea voitto” tai “Sicko-tila”

Stephen Hillen Big, joka on “Sponge Baby”, kuoli marraskuussa 2018, jotta hänet muistetaan, animaatio fanit lanseerasi toiveen. “Sponge vauva” fanit vetoomukset Magic Red Scene Performance Sponge Baby Song “Sweet Victory”, maksaa kunnianosoitus suurelle sarjakuvan Hillen iso. Kun ensimmäinen episodi “sienellä vauva” vuoden 2001 toisella kaudella, sieni vauva käytti ystäviä jäljitellä erinomaista kulhoon keskikenttäpelaaja näyttää “Bubble Bowl of Midfielder Show”, kannattaa huomata, että sarjakuva on edelleen Super Bownin todellinen kohtaus tuotiin, “Sweet Victory” myös käynnisti Super Bowl.

Aivan kuten sienellä vauva on ollut viime vuosina kuuma, Tel Avis Scottin työ “Sickto Mode” tekee ihmiset ajattelevat myöhään Hille, enemmän fiksu on Tel Avis Skot liittyä Magic Red Superb Bowl kanssa vieras identiteetti, joten ihmiset ovat enemmän odotukset näistä kahdesta kappaleesta. Magic Red bändin tiedottaja ei vastannut välittömästi näiden kappaleiden puheeksi. Mutta erinomaisessa kulhon esikatselussa videota 13. tammikuuta, siellä oli sienen vauvan luku. Tällä hetkellä Yhdysvaltojen fani vetoomus on ylittänyt 1 miljoonan ihmisen allekirjoituksen, ja on voimakkaasti vaativa, että “makea voitto” lisätään Super Bowliin. Näytä suorituskyvyn kappale. Kun otetaan huomioon sienellä vauva vaikutti amerikkalaisten sukupolveen, “makea voitto” on hyvin todennäköisesti supistumassa keskikentän suorituskyky tänä vuonna.

Edellä mainitut kappaleet, lukuun ottamatta “makea voitto” ja “Sickto-tila”, jokainen pääkaupunki on maagisen punaisen klassikko. Magic Red on uuden sielun musiikin “ensimmäinen rockbändi”. Heidän viehätyksensä on vain kuunnellut tuntea, että 53rd Super Bowl on alkamassa, uusi sielu on kanssasi.

Uncategorized