[On-site Direct Hit] Philadelphia Cannon igen Lore Giant Team för att hålla slutspelet hoppet

Giants öppna offensiva ostoppbar ledande 16 poäng, men återigen av Jack Elliot

Det är överraskande, New York Giants i gäst sade staden först visa en anda av konkurrens för säsongen biljett laget. Brottet fortsatte död de senaste två matcher, de fyra offensiv alla poäng, två gånger, två fötter. Försvaret av örnen ser inget svar. Framför allt Bakley näst nådde kontinuerligt låta örnen fyra defensiva spelare missa kram, och slutligen 51 yards direkt nå. Efter mittfältet, örnen gjorde en riktig defensiv inställning. Den löpande brottet New York i nästa halv signifikant begränsad. Hela numret på den tredje jätte offensiv total kod var bara -4 varv. Hela halvan är endast tillgänglig i det fjärde kvartalet. Fri boll poäng. Örnen kommer att jaga ställningen till 22-22 lägenhet i fallet med en grad 3-19.Kansas City Chiefs Tröja

Tiden går in i sista stund av spelet, den stora skärmen ovanför bollen är 1 minut och 10 sekunder, är poängen fortfarande 22 platt, Philadelphia Eagles, den tredje växeln, har avancerat till den tredubbla området. På sidan av fältet, tränare och spelare stod på sidan, nervöst fokuserad på situationen på banan. The Eagle Teamet använde den sista paus möjlighet. Attacken och defensiva grupper på båda sidor var fortfarande i området. Åtta tusen personer som spelar säten, och ljudet av att hjälpa ljudet kom från fyra sidor. På scenen, de flesta fans tittar på Eagle nr 4, som är ensam, är på sidan av Eagle nr 4 spela Jak Elliot, som han börjar, är bollen högt, flyger i praktiken nätkasse, då 鍝怉 tung droppe. Den gamla eagle fan är så här högtflygande bollen nämnde ögonen på rösten och om igen; stenen i hjärtat kan också vara “faller”, bara se Jak Elliott denna fot Kan du få ett rött hjärta?

Elliot Kioli som bor ensam, var uppmärksam på tiden för spelet. Under myndigheten av någon tränare lämnade han bollområdet, som står på sidledningen, lite tänkte i två sekunder, långsamt gå i fältet, huddle (offensiv affärscirkel) från den offensiva lagkamraten, det finns fortfarande 5 meter nere, (Rugby regler föreskriver att det bara kan vara 11 spelare i den offensiva affärscirkeln. Om det finns extra antal människor kommer det att bli Huang Banjuns fula) han är mer än dörrramen, observerade vindriktningen, återvände lite några steg , Kör, börja, ingen boll, ingen hjälpare, lagkamrater och fotboll, bara höjt gräs och fötter i luftbågen. Efter att ha tittat på de två sekundersramen gick han långsamt ner. Han hade ingen kommunikation med lagkamrater på fältet eller lagkamraterna. Han väntar på ankomsten av slutet av ögonblicket.

Alla minne återvänder till det oförglömliga hemspelet förra säsongen, Jack Eliore slutligen chockerande 61 meter som den bästa döden, Röstning är Philadelphia Eagle 17-18 Super Bowl Championship Fem kressor under säsongen. Vid den tiden, Carson, Wenz, Wenz, även spelande Jake Elliot, kan inte sparka det, sade Wenz att om någon spark, kommer det att ge honom lönen av den här bollen. (Slutligen donerade två personer dessa pengar till en Eliotts djurskydd välgörenhetsbyrå som sparkade frisparken, Jack Eliot, som togs in i de två lagkamraterna. Linsen är utan tvekan en av de mest imponerande skotten i mästarsäsongen.

Gå tillbaka till fältet, den tredje växelskivan, corre-clemette håller två meter, viktigare förblir i den närmaste bollcentret (den vanliga taktiken i fotboll är, innan du spelar när den sista attacken, bollen körde till arenan, Så att spelaren kan vara mer benägna att rikta sig i mitten av mitten. Efter 40 sekunder, de fyra ankomsterna, Elliotts 43 meter, lyssnar högt från det röda hjärtat och dödade New York-jätten igen och grundligt ger jättarna till Rita den sista vila.

Efter Eliotale, släpper jag på stöd av kinesiska fans på NFL i den exklusiva intervjun av Tencent reportrar. Samtidigt nämnde Elliot också sina lagkamrater som var tacksamma för sina sista dödande möjligheter. Han gjorde medvetet med paustiden, och han kände den nedre vindriktningen och bullret och bågens bana. I det ögonblicket släppte han medvetet foten 61 Yodi för att störa sina tankar förra säsongen. Hitta den här foten helhjärtat, jag hoppas att sparka ut den mest perfekta fotbollen med det bästa tillståndet. När andra reportrar nämnde den här gången loggade han och sa att han skulle ha en chans i resten av säsongen. När situationen flyttas, jämfört med den tidigare Guds penna, tros denna förberedelse av den fullständiga 47-gårdsdödningen vara i de flesta. Men det är ingen tvekan om dessa fötter, för Philadelphia Eagle i kanten av säsongen, är ett livräddande halm. Vid tidpunkten för att svara Tencent-rapporten hoppas Elliot att Eliore hoppas att denna svåra reversering kommer att vara som en gnista, och sedan antända lagets hopp eld i slutspelet. Trots den tredje är den försvarande mästarens försvarsväg mycket svårare än fantasin, men tack, Jaki Elliot sista lore, så att örnens liv är åtminstone i veckan. En livslängd. Det finns trots allt inte mycket tid kvar till örnen.

Upphovsrättsmeddelande: Denna artikel är exklusiv manuskript, obehörig, ingen utskrift, annars kommer rättsligt ansvar att undersökas

Uncategorized